Από το 1924 έως και σήμερα…
Παράδοση 91 ετών που συνεχίζει!

Είμαστε μία πρωτοπόρα, ελληνική εταιρεία επεξεργασίας ξύλου και κατασκευής ξύλινων δαπέδων.

Το όνομά μας είναι συνώνυμο της ποιότητας και της μοναδικής εμπειρίας μας από το 1924, χρονιά ορόσημο, όπου ιδρύθηκε η εταιρεία ΜΟΥΡΙΚΗΣ Α.Ε. από το Φώτιο Μουρίκη. 

Η παλαιότερη ελληνική εταιρεία επεξεργασίας ξύλου, σήμερα είναι η μεγαλύτερη εξαγωγική βιομηχανία ξύλου στη χώρα.

Στη  ΜΟΥΡΙΚΗΣ ΑΕ τόσο η επεξεργασία του ξύλου, όσο και η εξυπηρέτηση των πελατών μας αποτελεί προσωπική μας υπόθεση. Η ποιότητα συμβαδίζει με την ειλικρίνεια, ενώ η ευελιξία και η τήρηση των δεσμεύσεών μας αποτελούν καθοριστικούς στόχους. Προσφέρουμε διαχρονικά προϊόντα και υπηρεσίες που υπερβαίνουν το “value for money” και το όφελος του πελάτη.

Έχοντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία γενεών, σχεδόν έναν αιώνα τώρα, επεξεργαζόμαστε το ξύλο σχολαστικά, παράγοντας μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, τα οποία ανταποκρίνονται σε υψηλά πρότυπα ποιότητας. Ενδεικτικά από τα πιο δημοφιλή προϊόντα είναι τα κόντρα πλακέ που βρίσκουν χρήση στη ναυπηγική, στην πλαισίωση θυρών, καθώς και οι καπλαμάδες, panels, ξύλινα δάπεδα, αλλά και έτοιμη ξυλεία προερχόμενη, από διαφόρων ειδών τροπικά δάση, που λόγω της μακράς διάρκειας ζωής χρησιμοποιούνται στη ναυπηγική βιομηχανία.