Τεχνογνωσία
& Υποστήριξη

Η ΜΟΥΡΙΚΗΣ Α.Ε. με 91 χρόνια εμπειρίας έχει τη γνώση και την τεχνολογία που απαιτείται για κάθε εφαρμογή ξύλινου δαπέδου. Κάθε έργο είναι μια πρόκληση, έχει τις δικές του απαιτήσεις και το βαθμό δυσκολίας. Η εταιρεία μας με προηγμένο μηχανολογικό εξοπλισμό και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, έχει το πλεονέκτημα να προσαρμόζεται στις όποιες ανάγκες, δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις, ακόμη και στις πιο εξειδικευμένες εφαρμογές.

Στη ΜΟΥΡΙΚΗΣ Α.Ε. έχουμε τη δυνατότητα να συνδυάζουμε υλικά και τεχνοτροπίες, ώστε να πετυχαίνουμε ομοιογένεια και ομοιοχρωμία στα διαφορετικά υλικά που χρησιμοποιούνται σε ένα έργο. Επένδυση με ξύλο στους τοίχους ή στις οροφές, προσδίδουν μια συνέχεια στο χώρο και ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα, από την οροφή έως το πάτωμα.

Από το στάδιο της μελέτης μέχρι και τη συντήρηση, είμαστε δίπλα σας με συνέπεια όσα χρόνια κι αν περάσουν. Οι διαστάσεις των δαπέδων μας είναι τυποποιημένες και παραμένουν σταθερές, ώστε όποια αντικατάσταση ή επέκταση χρειαστεί να είναι εφαρμόσιμη.

Ακόμη, έχουμε τη γνώση και τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε τεχνική καθοδήγηση και συμβουλευτική κάλυψη για σωστή επιλογή, χρήση και συντήρηση του ξύλου για ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.