Εγκαταστάσεις

Εγκαταστάσεις – Κέντρα διακίνησης

Η ΜΟΥΡΙΚΗΣ Α.Ε. έχει την έδρα της σε 125.000m2 ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Καλαμάκι Κορινθίας, με ιδιωτικό λιμάνι (150m αποβάθρα), όπου σε 35.000 m2 ενιαίων επίπεδων βιομηχανικών κτηρίων και αποθηκών, παράγει και διακινεί μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, υψηλά ποιοτικών προδιαγραφών, με βασικό προϊόν το κόντρα πλακέ, το ξύλινο δάπεδο και τον καπλαμά ΜDΟ.

Η εταιρεία διαθέτει μεγάλο κέντρο διανομής στην Αθήνα, κοντά στο λιμάνι του Πειραιά, στον ?γιο Ιωάννη Ρέντη, όπου σε ιδιόκτητη γη 15.000m2, στεγάζονται σε 4.800m2 κτήρια αποθηκών και γραφείων, καθώς και υποκατάστημα λιανικής πώλησης των φημισμένων παρκέ «ΜΟΥΡΙΚΗΣ», στην Αθήνα.

Ανθρώπινο δυναμικό

Η ΜΟΥΡΙΚΗΣ Α.Ε. στελεχώνεται από έμπειρους και εξειδικευμένους ανθρώπους, που αγαπούν το ξύλο και το αποδεικνύουν καθημερινά μέσα από το έργο τους. Σήμερα, η εταιρεία απασχολεί 150 εργαζομένους, οι οποίοι εργάζονται σε δύο βάρδιες και πλαισιώνουν όλους τους παραγωγικούς τομείς και τη διοίκηση.

Έμπειροι συνεργάτες, τεχνίτες και ειδικευμένοι χειριστές των σύγχρονων μηχανημάτων μας, επιμελούνται με ιδιαίτερη φροντίδα την παραγωγή των προϊόντων μας, με κορυφαίο το κόντρα πλακέ θαλάσσης, και συμβάλλουν στην ανάδειξη της εταιρείας σε μια από τις πλέον δυναμικές και ανταγωνιστικές επιχειρήσεις στον τομέα του ξύλου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο διεθνή χώρο.