Οι Αξίες μας

Εντιμότητα

Η εντιμότητα σε όλες μας τις συναλλαγές, είναι η βασική μας αξία. Φροντίζουμε να είμαστε συνεπείς στις δεσμεύσεις μας προς τους πελάτες, τους εργαζομένους και τους συνεργάτες μας. Παράλληλα, σεβόμενοι τους κανόνες και τους νόμους, έχουμε χτίσει μια υγιή επιχείρηση επεξεργασίας και παραγωγής ξύλινων δαπέδων.

Ιστορία

Η ιστορία μας, ορίζει το μέλλον μας. H ΜΟΥΡΙΚΗΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1924 από το Φώτιο Μουρίκη. Είναι η παλαιότερη αμιγώς ελληνική εταιρεία επεξεργασίας ξύλου. Σήμερα, με μια υπερσύγχρονη βιομηχανική μονάδα και δικές της λιμενικές εγκαταστάσεις, είναι η μεγαλύτερη εξαγωγική βιομηχανία ξύλου στη χώρα. Για εμάς, η μεγαλύτερη πρόκληση είναι η συνέχιση της ποιότητας και η μετάδοση εμπειρίας και γνώσης από γενιά σε γενιά.

Οικογένεια ΜΟΥΡΙΚΗΣ

Η οικογένειά μας αποτελείται από τους εργαζομένους, τους πελάτες, τους συνεργάτες μας. Η αγάπη για το ξύλο είναι αυτό που μας ενώνει. Οι άνθρωποι μας είναι η βάση για κάθε μας ιδέα την οποία υλοποιούμε με μεγαλοψυχία, δημιουργώντας παρκέ και δάπεδα εξωτερικού χώρου, για μια ζωή.

Ποιότητα προϊόντων, υπηρεσιών, χαρακτήρα

Η ποιότητα ακολουθεί κάθε μας προϊόν και υπηρεσία. Πιστεύουμε πως είναι καλύτερα να εξηγείς μια φορά την τιμή από το να απολογείσαι για την ποιότητα για πάντα. Η διαχρονικότητα των προϊόντων μας και οι υπηρεσίες που προσφέρουμε, είναι προς όφελος του πελάτη, καθώς τα έργα μας αντέχουν στο χρόνο και εμείς είμαστε δίπλα του για ό,τι χρειαστεί.

Γνώση και εξειδίκευση

Επενδύουμε στη συνεχή εξέλιξη και στη βελτιστοποίηση των υποδομών, των εργαζομένων και του εξοπλισμού μας, ώστε να είμαστε πάντα κοντά στην κορυφαία ποιότητα είτε αφορά το πάτωμα είτε τα παρελκόμενα δαπέδων. Η τεχνογνωσία της ΜΟΥΡΙΚΗΣ Α.Ε. στην επεξεργασία του ξύλου, απαντά με ποιότητα και αξιοπιστία σε κάθε αρχιτεκτονική ή ναυπηγική ανάγκη, από ένα σύνθετο μεγάλο έργο, έως την αισθητική και λειτουργική τελειότητα μίας ιδιωτικής κατοικίας ή μίας εξειδικευμένης εφαρμογής.

Οικολογία και κοινωνική υπευθυνότητα

Το ξύλο είναι φυσικό προϊόν με ψυχή. Δίνουμε μεγάλη αξία στις σωστές πρακτικές κατά την υλοτομία και την αναδάσωση, έτσι ώστε να συνεχίσουν να υπάρχουν πρώτες ύλες και για τις επόμενες γενιές. Η ΜΟΥΡΙΚΗΣ Α.Ε. χρησιμοποιεί μόνο ξυλεία νόμιμης και ελεγμένης υλοτομίας, σεβόμενη τους ρυθμούς της φύσης. Οι πρώτες ύλες μας έρχονται από διάφορα μέρη του κόσμου, αφού ελεγχθούν για τυχόν παράνομη υλοτομία, έτσι ώστε να τηρείται η ισορροπία μεταξύ του ανθρώπου και του περιβάλλοντος.

Προσανατολισμός στον πελάτη

Η φιλοσοφία μας είναι ανθρωποκεντρική και βασίζεται στην πραγματική και άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη, καθώς και στην παρεχόμενη υποστήριξη ακόμη και μετά από πολλά χρόνια, για τη συντήρηση του ξύλου, των σανίδων και των λοιπών εφαρμογών. Φροντίζουμε ώστε ο πελάτης να έχει τη μέγιστη δυνατή ωφέλεια και ουσιαστικά να κερδίζει περισσότερα από αυτά που δίνει.